Tüm Paydaşları Dahil Olduğu Bir İşe Alım Süreci

İşletmeler büyüdükçe ve ölçeklendikçe yeni işe alım talebi her zaman artmakta. Rekabete dayalı zorluklar, tüm paydaşların bilgi sahibi ve katılımcı olduğu, daha basit bir işe alım süreci gerektirir. Humansuite, işe alım profesyonellerinin kadro ihtiyaçlarını belirlemesi, talepleri doğru ve eksiksiz alarak hızlı ve kapsayıcı bir işe alım süreci yaratmasına yardımcı olur.

A Recruitment Plan Engaging All Stakeholders
Kadro Taleplerini <br> Takip Edin
Kadro Taleplerini
Takip Edin

Esnek kadro talep süreci ile, işe alım yöneticilerinizi kadro taleplerini planlamasına olanak verin, talep onay sürecini çevrimiçi yürütün ve süreci anlık takip etmesini sağlayın.

Hazır İş Tanımı <br> Şablonları
Hazır İş Tanımı
Şablonları

Kullanıma hazır iş tanımı şablonları ile ilan tanımlarınızı kolayca yapılandırın. Rol tanımı, gereksinim ve sorumluluklarını firma dinamiklerinize göre özelleştirin.

Norm Kadro <br> Takibi
Norm Kadro
Takibi

İşgücü verinizi ve norm kadro tanımlarınızı entegre ederek işe alım ihtiyaçlarınızı daha iyi analiz edin.

Streamlined Communication
Aday Görüşlerini
Bildirin

Sistem bildirimleri ile görüşme notlarınızı ve değerlendirmelerinizi, yöneticileriniz ve ekip arkadaşlarınızla paylaşın. Verilerinizi otomatik kaydedin ve raporlayın.

İşe Alımın Geleceği Tam da Burada. Peki Siz Var Mısınız?

Humansuite, işe alım alanında nelerin mümkün olabileceğini yeniden tanımlıyor. Büyümenizi planlarken, bir yandan hem zaman ve enerjiden ve de maliyetlerden tasarruf etmek istiyorsanız, doğru yerdesiniz! Ücretsiz demo ve danışmanlık almak için üye olun ya da sunduğumuz hizmetleri öğrenmek için bizimle iletişime geçin.